Akut dysfunktionella allians-partier

Det är märkligt hur de gampa traditionella partierna agerar i frågan om nattstängning av akuten på lsasrettet i Enköping. Representanter för M, Fp, Kd och C har i en debattartikel framhållit hur bra konsultförslaget är att nattstänga akuten och göra om IVA till ÖVA.

Samtidigt har deras partikamrater i kommunfullmäktige på att driva en kampanj om hur dåligt förslaget är? I några fall är det ju samma personer som sitter i landstinget och kommunen (Fp och Kd), i andra fall är det erfarna politiker som tydligen inte pratar med sina partikamrater?

Det är inte bara en sällsynt brist på kompetens och samarbetsförmåga som visar sig hos de traditionella partierna i alliansen, det är ett stor svek mot alla de väljare som av trygghetsskäl väjer de stora etablerade partierna för man tror att de har en fungerande organisation. Vilket det visar sig i denna fråga att man inte har.

Vad håller de på med, vet inte den ena handen vad den andra gör? Vad innebär detta för lasarettets framtid?

En röst på Fokus Enköping i nästa val är en röst på ett parti som inet är större än att man kan hantera sitt uppdrag och är fokuserade på Enköpings kommuns behov - dock självklart med en bra koll på vad omvärlden behöver och hur den påverkar.  /Tomas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback