Tiden går - inget svar

Det var ett tag sedan jag hade tid att skriva inlägg på bloggen. Beror till största delen på tidsbrist som i sin tur beror på planering och genomförande av eget 50-årsfyllande men nu är jag på banan igen.

Det kan man tyvärr inte säga om debattviljan hos den borgerliga alliansen i Enköping. De vill varken motivera sitt nekande av 50 flyktingplatser eller något annat. Åke Hedén borde som kommunalråd svara på de frågor som ställs i debatten men väljer tydligen att inte göra det. Skälet är nog att han inte har något svar för det finns ju inga bra svar, moraliskt underbyggda eller inte, på frågan varför alliansen inte villa ta in lika många flyktingar som tjänstemännen säger att vi klarar av. Hur som helst så är det fegt av Åke och de övriga att gömma sig i kommunhuset i så viktiga frågor.

Oppositionen lyser också med sin frånvaro, kanske gömmer man sig också i kommunhuset eller möjligen Folkets Hus? Endast vänstern visar lite livstecken ibland men mycket till opposition kan man inte säga att vi har i Enköping. Den som finns står ju Fokus Enköping till största delen för, utan att finnas representerade i kommunhuset, utan att få arvoden och ersättning för det politiska engagemanget.

Vad säger detta om tillståndet i politiken i Enköping? Något att fundera på ....

/Tomas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback